top of page

VÁSÁRLÁS & SZÁLLÍTÁS

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

Vágás jelenleg havi 1-2 alkalommal kerül megszervezésre, Átadó pontok pop-up jelleggel szerveződnek, jelenleg az alábbi helyszíneken tudunk találkozni:

Tardona

Előzetes megbeszélés alapján nálunk is van lehetőség személyes átvételre, azonban vegyétek figyelembe, hogy mi a Birtok mellett dolgozunk, ezért az időkeretünk szűkös.

Kazincbarcika

Házhozszállítás

Miskolc

Búza téri parkoló

Eger

OBI parkoló // Füzesabonyi MOL parkoló

BUDAPEST

16.45-17.00 Bálna parkoló

17.30-17.45 Ignotus utca parkoló // Széll Kálmán tér

18.30-18.45 Örs P+R parkoló

19.15-19.30 M3 bekötő SHELL kút kamion parkoló (Gödöllő felé)

RENDELÉS LEADÁS

Rendelést leadni a webshopon keresztül, illetve emailben tudtok, telefonszám megadásával. A RENDELÉS LEADÁSA ELŐRENDELÉSNEK SZÁMÍT, tehát automatikus kiszállításra nincs lehetőség, csak személyes átvételre. Helyszínt, érdemes szintén megadni a rendelésben, így visszaigazolása során tudjuk fixálni az átadópontokat. Következő átadásunk 2024. 06.13.-14.

FIZETÉS

Dolgozunk azon, hogy a fizetés és az előrendelések leadása zökkenőmentes legyen, jelenleg csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni az átadás során.

Nagyobb mennyiségű rendelés leadásánál az átadás előtt megírjuk a pontos összeget, így ezzel lehet előre kalkulálni. Sajnos kapacitásunk nincs mindenkinek kiválasztani a számára ideális állatot, ezért erre lehetőséget csak az átvétel során tudunk biztosítani. Több méret elérhető, a súlyt és a végösszeget mindig feltüntetjünk a címkén, így a helyszínen méret és igény szerint tudtok választani.

bottom of page